TANU

Projecte continu 1:

. De manera contínua és subministra els medis econòmics necessaris per poder incorporar a la dieta dels infants proteïnes i vitamines, sobretot carn i fruites, necessàries per una bona alimentació i la millora de salut, per tal de fer front a les baixes temperatures del pais.

. Es faciliten classes particulars de reforç, per ajudar a tots aquells nens grans que volen realitzar l´examen d´accés a la Universitat.

. També existeix un projecte on és manté una infermeria amb metgessa, infermeres i medicaments.

. Acollides dos cops l´any estiu i hivern. A través de les acollides volem aconseguir un model familiar i social que permeti als nostres nens i nenes desenvolupar la capacitat d?establir vincles emocionals amb les famílies d?acollida.

Projecte continu 2:
  • Ajuda/aportació en la reparació del sostre del grup 3
  • Orfenat per a nois i noies deficients greus de Plyskiv a la regió de Pobgrebyshe a la Comarca de Vinnytsia, 97 nois i noies tots amb retard mental greu, invalidesa i un 60% amb epilèpsies. D´aquest nois i noies un 75 % pateixen enuresis ( manca de control de l?orina). Tots aquests nois i noies viuran en aquest orfenat fins el dia de la seva mort, ja que les famílies els han abandonat i molts d?ells ara tenen més de 20 anys. Des de la nostra ONG s´els hi fa arribar d´articles bàsics de neteja i roba de dormir, es realitza la rehabilitació d´algun pavelló que està en situació ruïnosa, i se´ls facilita maquinària de segona mà que els ajudi a treballar el camp.
  • Volem rehabilitar l´espai físic extern per potenciar el joc. L´orfenat està en el centre d´una ciutat i la majoria d´aquests centres no hi ha espais pel joc, ja que són institucions molt rígides.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*